Fysiofit

In ons trainingscentrum bieden wij de mogelijkheid om te trainen. Deze vrije training is bedoeld voor patiënten die in de reguliere praktijk zijn behandeld of die hebben deelgenomen aan een  beweegprogramma. Onder deskundige leiding van de fysiotherapeut wordt in kleine groepen ( maximaal 6 deelnemers) een trainingsprogramma aangeboden, waarbij aandacht besteed wordt aan de conditie, lenigheid en spierkracht/spieruithoudingsvermogen. De training wordt bewust in kleine groepen aangeboden om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Oefengroep
Fysiotopics

Het tarief voor deelname aan het Fysiofit programma bedraagt € 45,- voor een trainingskaart van 5 keer en € 80,- voor een trainingskaart van 10 keer.

Voor potentiële deelnemers geldt dat wij in ieder geval vooraf aan deelname van de training een individuele intake & screening zullen uitvoeren. Deze eenmalige uitgebreide intake kost € 32,50.

 

Verzekerden van Zilveren Kruis en Agis mogen bij onze plus praktijk tegen een gereduceerd tarief van € 135,- per kwartaal komen trainen als aanvulling op een reguliere behandeling fysiotherapie. Dit is een extra service voor praktijken die zijn aangesloten bij Fysiotopics. Het betreft een exclusief aanbod in samenwerking met Zilveren Kruis / Agis en deze plus praktijken.

Heeft u een vraag of bent u gewoon nieuwsgierig, kijk dan op onze contact pagina.